mandag 22. november 2010

Nye møbler og noe i retur

Denne helga hadde vi med en full henger oppover. Spisebord, stoler, avlastningsbord til kjøkken, ny inngangsdør og vaskemaskin. Allerede fredag kveld fikk vi møblene på plass. Resten fikk stå til lørdag.
Denne helga skulle vi prioritere å gjøre ferdig kjøkkenet ettersom vi endelig hadde fått tilsendt de resterende frontene. Det er mye jobb med montering av kjøkken og akkurat denne helgen følte vi i tillegg at det meste gikk trått og at vi måtte gjøre flere prosedyrer både 2 og 3 ganger. Men vi kom i mål med det meste, selv om vi borret feil hull til håndtak og borret fra feil side en gang. Det er godt det er flere fronter å få kjøpt på Ikea. Rørleggeren hadde selvfølgelig ikke vært der, så vi fikk ikke gjort oss ferdig med fronten under oppvaskkummen ettersom det er en skuff og dermed vil være i veien for rørleggeren.Vi har også montert herdet glass på veggen bak komfyrtoppen, spesialbestilt på mål med forborrede hull.


Nå har vi endelig fått ytterdøra vår. I helga monterte vi den og vi ble veldig fornøyd, rød og fin var den. Døra heter Kvadrat og er fra Trenor.


Vi har også montert speil over vasken på badet. Det ble bestilt på mål og montert rett på veggen med silikon.


Dette er døra inn til badstuen. Nå er det lys og badstuovn på veggen og flisene er ferdig fuget. Nå mangler det kun benker her inne.
Vi hentet ny sofa på Lillehammer lørdag formiddag. Vi var veldig fornøyd ettersom den kom 3 uker før tiden, men ikke så fornøyd med at vi fikk en som var i korteste laget. Det var ikke det vi hadde bestilt. Her har det skjedd en feil. Vi får hva de har å si på Møbelringen på Lillehammer til uka.

Vi har også satt inn døra til vaskerommet, det var den siste døra innvendig.
Det ble også litt tid til å rydde og lesse på hengeren blandemaskin, sekketralle, lånt bord, etc som vi ikke trengte lenger. Full henger hjem igjen også.

Nå blir det ingen tur opp på hytta før i romjula. Da tror jeg vi skal koste på oss å slappe av litt med skigåing. Jeg tror det er på tide, for vi begynner å bli litt slitne av all denne jobbingen. I går kveld var vi ikke hjemme før kl.23.00. Men fremover går det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar