søndag 21. mars 2010

Vinduene er kommet

Nå har endelig vinduene kommet. Knut forteller at de var veldig spendte på om vinklene stemte for skråvinduene, så derfor måtte de prøve dette før helga. Dette ser kjempebra ut! Ser ikke ut som de hadde noe å frykte.

Denne uka har de jobbet med inngangspartiet og taket. Flere bilder kommer til uka, da er de helt ferdig med inngangspartiet og papp på denne siden av taket også.


For å unngå brede vindskier i gavler er lufting over sperrer utført som krysslufting som føres ut i gavler. Dette sjiktet krages noe ut over siste sperre slik at gavlen "trimmes" ned. Når vindskier skal monteres, blir disse ikke bredere enn at de dekker luftingen og tretaket. Det tror vi blir bra. Vi er ikke helt sikre på om vi skal ha renner i det hele tatt, og hvis det blir renner, er vi heller ikke sikre på type.Det blir spennende å se det hele når vi kommer opp i påska. Vi er klar for egeninnsats og har gjort nok et par investeringer i utstyr: Multistige og laservater. Vi håper det går greit med bil og henger! 

1 kommentar:

  1. Du verden her går det fremover! Ser kjempefint ut!! Nå kribler det nok i fingrene tenker jeg.

    Vegen oppover begynte å bli litt glatt forrige helg, men de strødde på søndagen så det er sikkert bra til helga også. Ellers kan det være en tanke å kjøre rundt (inn ved containerne) så slipper dere den lange seige siste bakken. Der har vi stått fast...

    Vi reiser oppover lørdag og kan stille tilrådighet eventuelle fasiliteter dere måtte ha bruk for :) Vi snakkes!

    SvarSlett