søndag 11. april 2010

Påsken 2010


Påske på Musdalsæter, trivelig med campingferie.

Vi ankom Musdalsæter tidlig palmelørdag med tilhenger og bil fullt av verktøy og utstyr for hyttebygging.  Turen opp på fjellet med tung tilhenger gikk heldigvis greit med 4 hjuls drevet bil, det var flere som måtte ha hjelp den dagen, sånn som snøen lavet ned.
Første dagen gikk med til rigging av utstyr og rydding av materialer. Gudbrandsdalen Landhandleri hadde levert isolasjon, lekter, panel og gipsplater, så det var mye som skulle på plass. Vi rakk også å begynne så vidt med isoleringen.

Høyt under taket jobber Asbjørn med utlekting.


Ferdig isolert, plastet og lektet ut i kjøkkenkroken.

I påska har vi isolert, plastet og lektet ut det det meste av hytta, vi manglet kun lekter til ytterste del av taket på hemsen, dette må vi ta neste gang. Vi har lagt rupanel og montert gips i dusjen. Vi har også montert gips på deleveggene mellom soverommene. Hensikten med dette er å bedre lydisoalsjonen mellom rommene. i tillegg til dette skal vi ha panel på veggene.

Etter at vi hadde plastet ferdig, kunne vi endelig begynne å varme opp hytta . Vi måtte ned på Segelstad bru og kjøpe ny vifteovn ettersom kontakten smeltet på den vi hadde kjøpt før ferien. Fra 0 grader til 15 plussgrader i løpet av et par døgn gjorde arbeidsforholdene mye bedre.

Her er noen bilder av hytta utvendig. Taket er fortsatt ikke ferdig, så derfor mangler også vindskier. Dette kommer på plass i løpet av sommeren. 

Her mangler en verandadør ettersom den ble levert i feil bredde.Grått, grått og atter grått, det preget det meste av påsken 2010

Da satte vi stor pris på godværet som kom 1.påskedag.


Det kom mye snø denne påska, materialhaugen til høyre for campingvogna måtte graves frem fra ca.50 cm nysnø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar