tirsdag 25. mai 2010

Pinsen 2010

I pinsa har vi virkelig stått på! På lørdag startet vi med å beliste ferdig vårt eget soverom, slik at vi fikk montert på plass senga vår. Dørhåndtak og garderobeskap kom også på plass. Vi har virkelig sett fram til å sove i hytta, så dette var en milepæl og et mål vi har hatt fra første stund.


Når senga var ferdig oppredd, gikk vi igang med legge panel på veggene på et av gjesterommene. På søndag ble det grunnet x 2 med grunning ( med kvistlakk, Infra fra Coop) og malt ett strøk med vannbasert maling for panel før kvelden var omme. Ære være vannbasert maling, ikke lukter det og overmalbart etter bare 4 timer!


Innimellom strøkene la vi panel på veggene på neste gjesterom. Dette rommet ble også grunnet første strøk før kvelden var omme på søndag. 2.pinsedag  la vi gulv på det ferdigmalte gjesterommet og siste strøk med grunning ble gjort på det andre.


Når dette var gjort, gikk vi gang og monterte garderobeskap og fikk det på plass inn i nisjen vi hadde laget for formålet. Ble ikke helt ferdig med dette, men det kommer helger etter denne...., vi er iallefall fornøyd med framdriften.


I tillegg til dette har vi faktisk plukket 4-5 sekker med søppel og skrot rundt veggene, det er mye som kommer fram når snøen forsvinner.

Total sett en hyggelig helg på hytta! Vi har truffet både gamle og nye naboer og det har vært folk på alle hyttene rundt oss, riktig så koselig å se at det rører seg rundt oss også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar