mandag 7. juni 2010

Det er ikke alt som synes like godt

Denne helga hadde vi i utgangspunktet tenkt å reise oppover på fredag ved 12 tida og reise innom Ikea på veien for å kjøpe resterende garderobeskap og diverse innredning. Heldigvis kom vi oss avgårde torsdag ettermiddag, slik at vi også denne helga fikk en ekstra arbeidsdag. Vi dro innom Ikea og fikk med oss det vi trengte og en middag på kjøpet, lettvint og greit når en er i farta. Fra før av hadde vi tilhengeren full av pipeelementer, noe vi merket godt på vekta.


Dette er halve lasset, vonde rygger og såre armer er resultatet etter å ha løftet på disse pipeelementene!

Denne helga har vi gjort mye som ikke synes så godt, men også en del som virkelig synes. Vi har ikke begynt på noen nye rom, bortsett fra uteboden som ble isolert og som fikk "restpanel" på veggene. Godt å få ryddet unna en del materiale.

Vi begynte fredag morgen med det siste malingsstrøket på det andre gjesterommet, deretter la vi tilfar, isolerte og la deretter gulv i dette rommet. Garderobeskapet som var nyinnkjøpt og som skulle bygges inn på dette rommet, måtte vi dessverre ta med i retur, vi hadde greid å få med oss en skapstamme som selvfølgelig var for høy. Vi fikk montert dører på det garderobeskapet vi monterte sist og vårt skap fikk fine treskuffer, hyller og garderobestang. Dører ble montert på begge gjesterom. Begge gulv ble rengjort, lutet og såpevasket.


Gjesterommene fikk dører i bjørk.

Baderomsveggene ble primet og påført smøremembran, slikt tar tid. Alle hjørner og skjøter må forsterkes med glassfiberremser som legges vått i vått i membranen.Vi har også beiset litt i helga. Har begynt så smått på detaljene rundt vinduene + beiset noen taksperrer og søyler. Det ser fort litt mer ferdig ut.Her er "akebakken" på tomta vår. Jeg vet bl.a. Martin er spendt på hvordan den ser ut! Håper dere får et lite inntrykk av disse bildene.
Ellers har været vært strålende hele helga! Vi har sittet ute på kveldene og kost oss og betraktet utsikten. Slett ikke dårlig!

Og selvfølgelig, sommergjestene er tilbake!

1 kommentar:

  1. Det er ingenting å si på innsatsen!!! Ser skikkelig fint ut! De der sommergjestene skal få seg en overraskelse rundt hytteveggene våre. Vurderer å koble strømgjerdet rett i 220 volten ;)Til helga blir det montert.Tusen takk for hjelpen! Vi planlegger torvlegging 25 juni. Kanskje vi sees da :)

    SvarSlett