tirsdag 24. august 2010

Nok et soverom fiks ferdig!

Så er vi helt ferdig med nok et soverom. Det ene gjesterommet fikk utforingerog lister rundt vinduene og ferdigmontert seng i løpet av fredag. Vi monterte også rullegardin på det ene vinduet, vi hadde selvfølgelig greid å miste det ene opphenget, så det var bare å håpe at den lå hjemme på gårdsplassen. (Heldigvis lå den på trappa da vi kom hjem.) Vi ventet besøk av naboer fra Mysen, Gerd og Per Oskar og ville gjerne gjøre oss ferdig slik at de fikk en god seng å ligge i.

Gerd og Per Oskar har jobbet som noen helter i helga. De har kappet og ryddet skog/ved, så nå har vi mye å ta av til vinteren. Og ikke minst, det ble ryddig rundt hytta.

Per Oskar jobber med en gjenstridig rot som har ligget der lenge

Gerd og Per Oskar driver og rydder nede i lia.

Dette skal varme godt til vinteren!

Mens de har jobbet ute har Asbjørn og jeg gjort oss ferdig med veggene i "entre" og kjøkken. Der fikk vi nok en utfordring med gjæring i begge sider rundt en stolpe, jeg må si vi har fått taket på dette, selv om vi har møtt på utfordringer underveis i form av små skjevheter, uvisst av hvilken grunn.


Og så var vi i mål!


Vi har også fått flyttet campingvogna nede til parkeringsplassen. Vi skal gjøre om på parkeringsforholdene ved hytta og nå håper vi at noen har bruk for den som byggebrakka. De skal få den gratis!

Før vi reiste hjem gjorde vi klart gjesterommet for neste besøk. Janne, Atle og Martin tar turen nedover for å hjelpe oss helga 9-12.september.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar